Thursday, August 30, 2007

Filmele vorbite pe la spate

1. Baietzi, m-am kkt pe mine cand am vazut trailerul filmului Zibahkhana. This is the shit, prioritate maxima.

2. A inceput serialul Masters of Science Fiction, cu regizori naspa dar povesti bine alese de la Harlan Ellison, Robert Heinlein si altzii ca ei.

3. A aparut filmul anului: POSTAL, ecranizare a cunoscutului joc de violentza gratuita, in regia lui UWE BOLL, probabil cel mai prost regizor al istoriei horror, care e atat de prost incat nici macar Tim Burton nu ii va ecraniza biografia. Problema e ca de data asta Uwe Boll loveste tare, cu Osama Bin Laden atacand un transport de papushi in forma de scrot numite Krotchy. S-ar putea sa fie ultimul film al lui Boll, un veritabil cantec de lebada. Prevad o linshare publica in centrul Bagdadului.

4. Nu ratatzi The Tripper, filmul pulp horror al verii in regia lui David Arquette, fost actor si frate cu bunoacele surori Arquette, un hippie slasher clasa intai. Si nici Hot Fuzz, noul film al echipei Shaun of the Dead.

5. A iesit si remakeul la Invasion of the Body Snatchers, cu Nicole Kidman si James Bond in regia neamtzului care a luat Oscar cu Untergang. Partea nasoala e ca neamtzul a facut filmul prea psihologic si producatorii l-au trimis inapoi acasa si i-au chemat pe fratzii Wachowski sa termine treaba. Recenziile zic ca ai impresia ca te uitzi la doua bucatzi de filme diferite.

6. Filme esentziale ies in urmatoarele doua saptamani:

  • remakeul Helloween, al lui Robi Zombie; pasul urmator e o animatzie care ecranizeaza benzile desenate scrise de Zombie, El Superbeasto.
  • Diary of the Dead, noul film al lui Romero
  • Eastern Promises, noul film al lui Cronenberg cu Viggo Mortensen si cu rushi
  • Mother of Tears, noul film Dario Argento
  • Stuck, noul Stuart Gordon (Reanimator), despre un cadavru blocat intr-un parbriz de pe urma unui accident de mashina.

7. Who the fuck is Lindsay Lohan? Pe orice site ma uit, vad intr-un coltz o stire despre ea, o poza, o barfa. Lumea vorbeste la servici despre ea. Intreb si io, cine e asta? Cica actritza. N-am vazut in viatza mea un film cu ea. Ma uit pe IMDB: ah, a jucat rol de zombie in I know who killed Me.

9. Curand apar cateva DVD-uri importante: 28 Weeks Later, probabil filmul zombie al anului, Hostel II, una din seriile care, alaturi de Saw au adus torture movie-ul in mainstream, Vacancy, noul film al lui Nimrod Antal (Kontroll), Aqua Teen Hunger Force, desene animate politically incorrect, cica destul de bune.

10. Frank Darabont (Shawshank Redemption) face remake la Fahrehneit 451. COOL. Cu Tom Hanks. Asta dupa ce termina The Mist, noua ecranizare Stephen King. Poate ati vazut si 1408, proaspata ecranizare dupa King, in regia lui Hafstrom. Eu n-am vazut-o. Urmeaza pe lista From a Buick 8, regizat de Tobe Hooper (TexasChainsaw).

11. Johnny Depp joaca in Sin City 2 care nu e gata si in Sweeney Todd, noul film al lui Tim Burton, care e cam gata. Dar e hotarat sa reia din nou rolul Hunter Thompson din Fear and Loathing in Las Vegas.

12. Dupa ce-au terminat No Country for Old Men, batut la Cannes de Mungiu, fratzii Coen s-au apucat de un film cu Malkovich, Brad Pitt si Clooney: Burn after reading.

13. Filme horror low-buget de vazut: Wrong Turn 2, la fel ca primu, dar cu mai multe matze, Black Sheep, horror neozeelandez, god bless Peter Jackson.

14. Regizorul ultimelor filme SAW se apuca de un musical horror, REPO. A aparut si musicalul Toxic Avenger, deocamdata doar in reprezentatii publice.

15.Se zice ca Judd Apatow e un regizor bun de comedii si ca Knocked Up, Superbad si 40 Years Old Virgin aduc ceva nou in comedia americana. Toate filmele astea au stele peste medie la reviewerii seriosi asa ca tre sa trag o geana prin ele.

16. Cine e de acord cu mine ca Oliver Stone sux la orice in afara de filme cu violentza gratuita sau razboi sa ridice mana odata cu mine. Veste buna, dupa bashini gen Alexander si World Trade Center, omul nostru se intoarce la obsesiile tineretzilor- razboiul din Vietnam. Filmul se va numi Pinkville si va fi cu Bruce Willis!

17.Una calda si una rece de la Bruce Campbell - a aparut noul sau film, They Call Me Bruce si se pare ca e super. Dar the master of B-movies a iesit din schema filmului Bubba Nosferatu, prequelul Bubba Ho-Tep. In schimb filmul il va avea pe Paul Giamatti.

9 comments:

Li said...

Hot Fuzz e bestial, multe clase peste Shaun of the Dead.

Li said...

Hot fuzz e bestial. Multe clase peste Shaun of the Dead.

- said...

aqua colon e cam boring cu exceptia melodiei de la inceput cantata de mastodon. vacancy destul de ok, black sheep amuzant, si ai uitat Sunshine , un super f ilm care mi-a adus aminte de alien ala primu' intr un fel

Aron Biro said...
This comment has been removed by the author.
Aron Biro said...

pai cum domle, am facut cronica la Sunshine prin aprilie

- said...

la mine ajunge mai greu informatia :D
death proof vazusi ?

- said...

aolo sunt si mai in urma
imbatranesc

Anonymous said...

sh sa trecem un pic granitza dan pachishtan n india, pentru la sarbatuoarea la mortzii vii. killa killaaa golimaaaar

http://www.youtube.com/watch?v=kK4qKqCYxNk

golimaaar mar mar mar

Anonymous said...

Primul episod din Masters of SF promitea mult, dar la fel ca Masters of Horror (al carui prim sezon l-am recenzat mai demult) seria tinde sa se inece in mediocritate. Sa vedem, pe moment este doar la inceput.

Nu va exista cantec de lebada pentru Boll. Are deja Dungeon Siege pe teava si inca vreo doua porcarii..ahh.productii. Sa nu uitam ca omul se auto finanteaza din vanzarile DVD-urilor (multe la pachet) si are un studio propriu de productie. Daca ar fi intr-adevar linsat, probabil s-ar intoarce pe post de zombie-canibal-extraterestru, adica pe post de personaj din filmele sale.