Tuesday, May 08, 2007











Afaceri infernale
Nip Tuck sezon 4


Sezonul 4 pune sub semnul intrebarii continuarea serialului. Se pare ca forurile cenzoriale au inceput sa strambe din nas pe seama instigarii la pedofilie, incest, zoofilie, transsexuali, oameni castratzi si nazisti. Unul din personaje incearca sa salveze serialul cu o replica cheie in care afirma ca actziunea se pentrece in anul 2008, deci e un serial SF.

Oricum, sezonul 4 se salveaza cu o solutzie geniala, sa atraga in fiecare episod guest stars ofilitzi si ieshitzi din focarul public care par sa se distreze de minune si sunt bagatzi in cele mai oribile roluri:
1.Catherine Deneuve vine la doftor sa-si puna cenusha amantului mort in implanturile de silicon, sa-l aiba veshnic la suflet. Doamna arata inca bine, aproape la fel de bine ca Jessica Lange la 80 de ani. Domle, astea doua sunt mai batrane decat Ozzy Osbourne!
2.Brooke Shields a facut falci si joaca o psiholoaga obsedata sexual care incearca sa-si convinga pacientzii ca sunt gay. Who gives a fukk about labels, a blowjob is a blowjob.
3.Richard Chamberlain din Pasarea Spin e un proxenet octogenar pervers care rade ca un shoarece si aduce la doftor tineri pederashti in vederea unor ajustari estetice.
4.Nu va culcatzi pe o parte dupa ce facetzi sex! E posibil ca Jacqueline Bisset si Monica DEAN Barladeanu, traficante de riniki, sa va fure organele si sa va lase un biletzel si o sticla de dezinfectant pe noptiera.
5.Peter Dinklage e piticu ala genial din Find me guilty si Station Agent. O sa mai auzim de el, face un rol beton de baby-sitter si se acupleaza cu nevasta lui Sean, cam de 3 ori mai inalta decat el. Ca in fabula cu girafa si bursucu.
6.Oricum, cireasha de pe tort e J.R. din Dallas care vine sa cumpere afacerea celor 2 doctori, nu inainte de a-si inlocui coaele artificiale cu o pereche noua, modelul Kiwi. Deci cei doi eroi doctori continua sa lucreze dar nu pe post de patroni.

Povestea se imparte pe cateva planuri, unu mai genial ca celalalt:
1.Tanaru Matt, tocmai ieshit din faza nazi black metal, se insoara cu o starleta porno scientoloaga, fosta gagica a lu taica-su, fosta gagica a lu unkiu-sau care e de fapt tot taica-su si fosta victima a chirurgului anti-estetician din sezonul trecut.
2.Sean cu nevasta-sa fac un copil din specia crab-people (vezi South Park), adica unu care n-are degete la maini. De aci, iar scandal in familie.
3.Christian se trezeste implicat in afacerile cu riniki ale Monicai Barladeanu, in spatele careia se ascunde mafia chinezeasca.
Stralucit! Din pacate tre sa asteptam pana la toamna sa vedem daca mai iese un sezon 5.

2 comments:

Horia Nicola Ursu said...

gata... m-ai convins... nip/tuck scrie pe urmatoarele-mi vizionari.

Warmer Climes said...

nip/tuck e genial!