Tuesday, May 29, 2007

Filmele vorbite pe la spate

1.Nimeni nu se pricepe sa faca family-movies ca Disney (vezi Straight story, Holes, Sky high) asa ca astept sa vad fantasyul Bridge to Terabithia care are deja cronici pozitive.
2. Soderbergh a iesit cu Ocean 13, dracu sa-l ia ca m-am cam saturat, asa ca o sa-l salt, in skimb supernoirul The Good German pare sa faca totzi banii.
3.Hahahaha! In Star Trek begins o sa fie Matt Damon (Kirk), Adrien Brody (Spock) si Gary Sinise (McCoy).
4.Christopher Walken va juca rolul lui Ozzy Osbourne in biografia Motley Crue, regizata de regizoru lui Borat. Genial.
5.Forrest Gump revine dupa multa tocatura juridica, tot cu Hanks si cu Sinise.
6.Scorsese din nou alaturi de Di Caprio pentru filmul The Wolf of Wall Street. Parca filmu asta a fost facut deja, de Oliver Stone.
7.Dupa revenirea de succes cu Rocky VI, Stallone baga steroizi la 60 de ani si incepe filmarile la ... RAMBO IV: Perla Cobrei.
8.Cel mai tare film politzist ever, LA Confidential, se continua cu doua continuari: una oficiala, a aceluiasi regizor Curtis Hanson, si una neoficiala, White Jazz.
9.Ce a fost I,Zombie pt filmele cu zombie, o sa fie Vampire Diary pt alea cu vampiri. Doar ca asta e mai pe stilu sentimental in timp ce I,Zombie era cu masturbari brutale.
10.Dupa Ali G si Borat, SB Cohen s-a apucat sa faca filmu in care se incarneaza in al treilea personaj emblematic al sau, Bruno.
11.Fratzii Spierig care mi-au redeschis apetitul pt filme cu zombie cu minunatul indie-zombie Undead de acu catziva ani au trecut si ei pe vampiri, cu superproductzia Daybreakers. De data asta discutam de buget baban si de Ethan Hawke in rol principal.
12.Al Gore lucreaza la partea a doua a probabil trilogiei de documentare Inconvenient Truth. Vrea sa scoata filmu inainte de sfarshitu lumii dar si de alegeri, cu care probabil o sa coincida. Daca ar fi sa-i dam crezare, Al Gore va fi presedinte peste o lume cataclismica si plina de nenorociri. Baiatu asta ori nu stie in ce se baga, ori minte.
13.Unul din cei mai tari scenaristi ai momentului, David Mamet (Hannibal, Wag the Dog, Edmond) lucreaza la un film cu karate, Red Belt. Va fi despre un karatist care se comercializeaza cand Hollywoodu il solicita sa faca filme cu karate.
14.Neveldine si Taylor, cuplul de clipangii care ne-a dat Crank fac o epopee SF cu nimeni altu decat Leonidas din 300.
15.Primu film dintre fake trailerele Grindhouse caruia i s-a dat lumina verde este Machete, cu Danny Trejo.
16.Incepe TIFFU mitenash. Sa vad cum stau cu timpu..... Prost. Oricum, o sa avem la TIFF noul David Lynch, cartoonul japonez SF Paprika, horroru norvegian Fritt Vilt precum si marele film a lui Mungiu de la Cannes, care a demonstrat pe aceasta cale ca filmele exploitation pot sa fie bune.

4 comments:

Tom said...

Cred ca e o greseala. Ai uitat sa boldezi RAMBO IV

Anonymous said...

vin si io ptr lynch, pe 9 parca

Anonymous said...

Pana o sa se sature si vestul de blocurile gri si o sa picam inapoi in anonimat...mai bine fara decat cu asa Cannes

Anonymous said...

The Good German nu este un noir atat de reusit. Christopher Walken = Ozzy Osbourne ? I've go to see this..

Ce ma intriga este ideea de film biografic Motley Crue...I mean..come on..Motley Crue ?