Saturday, March 24, 2007

FAQ

Am primit mai demult un tag sa deconspir niste secrete din viatza mea dar n-am avut vreme pana acu sa mi le sistematizez. Asa ca vi le prezint acum sub forma de Frequently Asked Questions, inclusiv pe baza intrebarilor sosite la redactie.

Q1.Care este mottoul dupa care va ghidatzi in viatza, domnule Aron Biro?
A1. Ceva nu merge normal in lumea noastra (Pavel Corutz)

Q2.Ce reprezinta particula IO, enuntata de marii domnitori romani la inceputul discursurilor: Io, Matei Basarab, Io, Dimitrie Cantemir, Io, Cuza etc... A2.Contrar opiniei generale ca IO este o forma invechita a persoanei intai singular EU, in realitate reprezinta simbolul masonic al informatiei binare, adica cifrele 1 si 0 din care e formata astazi toata informatia de care depind vietzile noastre, telefonul mobil, televizorul, calculatorul, Netu...De asemenea, este si o trimitere la grupa de sange 01, care desemeneaza poporul ales.

Q3.Ce-i domle cu obsesia asta pt horror, SF si fantasy la o persoana aparent inteligenta? A3.As incerca sa ma gandesc la un raspuns daca intrebarea nu ar veni din partea unor persoane care consuma pe paine death-metal, gotic-metal, black-metal si alte asemenea. Mie intrebarea asta imi suna ca si cum Leo Sherban mi-ar reprosa ca folosesc supozitoare in loc de crema Hemorzon. Nu pot sa cred ca unii isi mai inchipuie ca King Diamond se inspira din Schopenhauer, ca Frank Miller e tragedian grec iar Cthulhu e personaj de mitologie. Ia sa facem un scurt recensamant al muzicii metal, masuratorile sunt corecte, am folosit cantarul amicului JudasRising de pe forumul metalfan:

a.death-metal: 90% inspirat din cinematografia si benzile desenate horror, 10% din literatura horror/SF b.black-metal: 50% inspirat din literatura si filmul horror, 30% din punk, 20% din...hmm...mitologie fantasy. c.gotic-metal: asta practic e un subgen al literaturii horror. d.progresiv: 50% inspirat de SF si fantasy, restu de articole din ziar e.heavy-metal: 90% inspirat de fantasy, restul de parcuri tematice Disneyland. Daca vretzi sa traitzi cu picioarele pe pamant apucatzi-va de hip-hop.

Q4.Domnule Aron Biro, daca as dori sa ascult cele mai tari 10 albume de muzica aparute vreodata, ce mi-ati recomanda?
A4.Sa nu asculti niciodata muzica.
Q5.Nou-nascutii au in varful craniului o gaura numita fontanela, care se inchide abia dupa unirea oaselor craniului, la cateva luni dupa nastere. La ce foloseste aceasta?
A5.La comunicarea cu orbita planetei Saturn. Inchiderea fontanelei coincide cu momentul la care we are on our own.
Q6.Domnule Aron Biro, cate subgenuri de muzica metal exista?
A6. intre 13 si 16 conform statisticilor, dar cel mai important e, ca sa verifici daca gusturile tale se incadreaza in subgenul corect si apreciat de prieteni, sa incerci sa indoi CD-ul cu dintzii ca sa afli exact daca nu cumva e metal fals.
Q7.Unde se afla gura tunelului care duce in lumea subterana despre care povesteste Pavel Corutz?
A7.Undeva intre Sibiu si Alba Iulia, conform Google Maps. Verificatzi aici.
Q8.Cand incep inscrierile in fanclubul Pavel Corutz?
A8.Am asteptat zadarnic sa moara auteurul. Cineva mi-a luat-o inainte si a facut deja forumul dedicat ciclului de 80 de volume Octogonul. Cei interesati pot sa afle de acolo lista contradictiilor din Biblie, relatia dintre Mossad, dacii liberi si alte planete, misterul bubulilor ocultzi si muzica doctorului Napoleon Savescu. Mare atentzie la Universitatea Particulara Zalmoxiana. Vizitatorule, calca cu grija, sa nu calci pe visele oamenilor...
Q9.Suntetzi gay?
A9.Inca nu, dar incerc sa las aceasta impresie pentru a atrage atentia mass-media. Daca lui Leo Sherban si George Michael le-a iesit smecheria, mie de ce nu mi-ar iesi?
Q10.De ce includeti spoilere in cronicile la filme?
A10.Pt cei care se uita la film pentru poanta de la final, sa nu mai arunce banii pe fereastra, le-0 povestesc eu.

1 comment:

Anonymous said...

Domnule Aron Biro, numai dumneavoastra puteti sa ma lamuriti .. cum e Cradle Of Filth canta black adevarat? :D

Garm